S’ha acabat l’estiu, esperem que hàgiu tingut unes bones vacances i que la Festes Majors de Caldes i de Franciac i l’aplec de Sant Maurici us hagin anat d’allò més bé. Comença la tardor i amb ella arriba la tradicional diada de Sant Grau, deveu haver sentit moltes versions de la polèmica, nosaltres no volem posar més llenya al foc però lamentem que no s’hagi aconseguit arribar a una entesa tal i com mereixia el bé de la festa. Si hi ha voluntat, parlant la gent s’entén!

L’últim dilluns de setembre hi va haver el segon ple ordinari de la legislatura i en el BIM de novembre mirarem de fer-vos cinc cèntims del que ens va semblar. Durant aquest estiu hem treballat en la redacció de diferents mocions que anirem presentant però, sobretot, hem volgut recollir les inquietuds i propostes de tots aquells que ens les heu volgut fer arribar. És per això que, ara que comencem a estar situats, creiem molt necessari fer una assemblea oberta per donar comptes del treball i les decisions preses fins aquest moment i, sobretot,  per parlar entre tots de com encarem el treball dels regidors de SOM Caldes el proper 2020. Us esperem aquest proper 24 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre al Casino!

(Aquest text no es va publicar al BIM per ser periode electoral, tot i que nosaltres, com a grup SOM Caldes, no presentàvem candidatura)

Etiquetes: